Σύνδεσμοι

Δεν μας αρέσει η μοναξιά ούτε τα μονοπώλια.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές οικοσύστημα που θα αγκαλιάζει την κοινότητα των Startups στην Ελλάδα.

Φιλοδοξούμε να ενημερώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τις εξελίξεις και επιδιώκουμε τη συνεργασία με άλλα sites για να το πετύχουμε.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμους συνδέσμους που παρέχουν ενημέρωση για την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία, τις επενδύσεις και άλλα παρεμφερή θέματα:

  • Open Coffee: Το blog, όντας η διαδικτυακή εκδοχή των -πρωτίστως ανοικτών- συναντήσεων του Open Coffee Club, παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τις συναντήσεις αυτές.
  •  StartupGreece: An information, networking and collaboration space, aimed at creating a new generation of entrepreneurs in Greece.
  • επιχειρώ: ένας χώρος συγκέντρωσης πληροφοριών για το επιχειρείν, ένας χώρος όπου νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες ή μεγάλες, υποψήφιοι επενδυτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιώτες, φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους κουλτούρα.
  • Startup.gr: Pause your Dream & Start your Stream

Βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε το network. Στείλτε μας τον σύνδεσμο που πιστεύετε ότι πρέπει να είναι σ’ αυτήν εδώ τη λίστα και εμείς θα το κοιτάξουμε αμέσως.

Leave a Reply