Επικοινωνία 3

Ξέρεις  κάτι μια Startup που έχουμε παρουσιάσει και θες να μας πεις περισσότερα γι’ αυτήν; Ή μήπως έχεις μόλις φτιάξει το δικό σου app που πιστεύεις ότι θα αλλάξει τον κόσμο; Θέλουμε να μάθουμε γι’ αυτό! Στείλτε μας απόψεις, σχόλια, success stories, οτιδήποτε ενδιαφέρον έχει να κάνει με την Startup σας. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα παρουσιάσουμε όλα στην κεντρική μας σελίδα, δίνοντας βήμα σε εσάς, τους founders.

3 thoughts on “Επικοινωνία

 1. Reply Anna Kasimati May 2,2014 17:33

  Η isMOOD κερδίζει το 4ο βραβείο στον διαγωνισμό i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία!

 2. Reply pickmeup May 28,2014 23:15

  Χαίρετε! Ονομάζομαι Μαρία και ψάχνω συνεργάτη (cofounder)-προγραμματιστή για ανάπτυξη εφαρμογής (android ή/και iOS)στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ή της Ξάνθης. Θα εκτιμηθoύν θετικά γνώσεις σε RDBM (MySQL server, MySQL). Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει email στο pickmeup.2014@hotmail.com και ας ζητήσει την αγγελία (καθότι εδώ μάλλον δεν μπορεί να ανεβεί)! 😀

 3. Reply Βασίλης Γκανής Oct 7,2014 10:43

  Καλημέρα σας, πριν από μερικές ημέρες σας έγραψα για μια startup εταιρία. Δεν έλαβα ούτε ένα email από εσάς ούτε είδα κάποιο μήνυμα ότι έχετε λάβει το email μου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επικοινωνήσω για 2η φορά μαζί σας?

  Ευχαριστώ

Leave a Reply