Η Εύα Καϊλή κέρδισε το Blockchain κοινό στο Startup Grind (Photos)


by

Η Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Επιτροπής τεχνολογίας και μέλλοντος (STOA) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή, μίλησε στο ενθουσιώδες κοινό του Startup Grind Athens που χθες γιόρτασε τα 4 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο Ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Στη κατάμεστη αίθουσα του Be Finnovative της Εθνικής, 250 παρευρισκόμενοι έθεσαν τις ερωτήσεις τους απευθείας στην κ. Καϊλή, η οποία ξετύλιξε τις πρωτοβουλίες και τα σχέδια της ΕΕ για το Blockchain αλλά και την τεχνολογία γενικότερα. Το κοινό ήρθε “διαβασμένο” καθώς η συζήτηση είχε πολύ αυξημένο επίπεδο με σημεία που ήταν πολύ εξειδικευμένα και άπτονταν όλου το φάσματος της decentralized τεχνολογίας, από τα έξυπνα συμβόλαια μέχρι το regulation στα πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών!

Η κ. Καϊλή ήταν πολύ προσιτή και δεν άφησε καμία ερώτηση αναπάντητη, ανοίγοντας έτσι με τον πιο όμορφο και ουσιαστικό τρόπο την αυλαία του 5ου κύκλου για το Startup Grind Athens – μέρος του παγκόσμιου οργανισμού επιχειρηματικότητας Startup Grind (Powered by Google For Entrepreneurs). Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Διονάτος του EMEAgr και STARTUPPERgr. Χορηγοί της εκδήλωσης η Revolut που πρόσφερε δωρεάν κάρτες στο κοινό και η Dominos Pizza.

What’s next?

Μη χάσετε την επόμενη εκδήλωση με καλεσμένο τον πρώην Γενικό Διευθυντή της Uber Ελλάδος και νυν Head of Marketplace για την Uber Europe, Middle East & Africa, Μανώλη Μανασάκη. Κρατήσεις θέσεων εδώ.

Photos

Eva Kaili Startup Grind Athens

Eva Kaili Startup Grind Athens

Eva Kaili Startup Grind Athens

Eva Kaili Startup Grind Athens

Eva Kaili Startup Grind Athens

Leave a Reply