H Revolut λανσάρει την Metal Card με cashback σε Crypto


by
  • Η Revolut λανσάρει νέα μεταλλική κάρτα με επιστροφή χρημάτων για κάθε αγορά.
  • Η Revolut Metal υποστηρίζει επίσης προσωπικό concierge, ταξιδιωτική ασφάλιση και απεριόριστες μετατροπές συναλλάγματος.
  • Ο CEO της Revolut δηλώνει: “Ένα επιπλέον σημαντικό βήμα της εταιρείας προς ένα ακόμα κανάλι εσόδων”.

Revolut Metal

Η Revolut λανσάρει σήμερα την exclusive μεταλλική κάρτα που δίνει στους καταναλωτές έως και 1% επιστροφή χρημάτων σε ευρώ ή κρυπτονομίσματα, αναλήψεις έως €600 τον μήνα δωρεάν από ATM παγκοσμίως και μια αποκλειστική concierge υπηρεσία για κάθε λογής κρατήσεις, από αεροπορικά έως εισιτήρια για συναυλίες.

 

Οι Revolut Metal πελάτες θα επωφεληθούν επίσης από την απεριόριστη μετατροπή συναλλάγματος, δωρεάν διεθνή εμβάσματα, 24/7 προνομιακή υποστήριξη πελατών και ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες όπως υγεία, οδοντιατρική κάλυψη, προστασία από καθυστερημένες πτήσεις και αποσκευές που χάθηκαν.

 

Οι Revolut Metal πελάτες θα λαμβάνουν έως 1% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις συναλλαγές με κάρτα που πραγματοποιούνται εκτός Ευρώπης, καθώς και 0.1% για όσες γίνονται εντός Ευρώπης. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν την επιστροφή σε οποιοδήποτε από τα 25 νομίσματα που υποστηρίζει η Revolut ή τα 5 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου και του Bitcoin.

 

Καθώς το νέο προϊόν έχει ήδη πολλά οφέλη, η Revolut εργάζεται πυρετωδώς για την προσθήκη επιπλέον προνομίων όπως τις μειωμένες τιμές για είσοδο σε διεθνή lounges αεροδρομίων, οικογενειακούς λογαριασμούς, απεριόριστες άυλες κάρτες μιας χρήσης και έξτρα κίνητρα για την πολυαναμενόμενη πλατφόρμα αγοραπωλησίας μετοχών χωρίς προμήθεια που η Revolut σχεδιάζει να λανσάρει σύντομα.

 

Η νέα μεταλλική κάρτα υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές και έχει σχεδιαστεί με απίστευτη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έχοντας 3 φορές το βάρος μιας συνηθισμένης κάρτας, η Revolut Metal παράγεται από ένα ενιαίο φύλλο από ενισχυμένο ατσάλι χρησιμοποιώντας ένα διαμαντένιο τρυπάνι ακριβείας. Στη συνέχεια στρώθηκαν στην κάρτα σωματίδια βαφής χρησιμοποιώντας μια φυσική εναπόθεση ατμών, με τα στοιχεία του κατόχου χαραγμένα πάνω στην κάρτα χρησιμοποιώντας λέιζερ υψηλής ακρίβειας.

 

Ο Nik Storonsky, Founder & CEO της Revolut δήλωσε:

 

“Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η Revolut Metal θα είναι η exclusive κάρτα του μέλλοντος και ένα must για τους ταξιδιώτες διεθνώς. Αν και το προϊόν είναι ήδη γεμάτο από δυνατές υπηρεσίες, έρχονται ακόμα περισσότερα, όπως οι αγοραπωλησίες μετοχών χωρίς προμήθεια και τα lounges αεροδρομίων.”

 

“Το λανσάρισμα της Revolut Metal αποτελεί επίσης ένα σημαντικό βήμα της εταιρείας προς ένα ακόμα κανάλι εσόδων, ειδικά καθώς προετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία της πλατφόρμας αγοραπωλησιών μετοχών χωρίς προμήθεια και το άνοιγμα γραφείων στην Βόρεια Αμερική και την Ασία αργότερα φέτος.”

 

Ο Darren Deal, Vice President, Prepaid Cards της Mastercard UK and Ireland πρόσθεσε:

 

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Revolut σ’ αυτή τη νέα μεταλλική κάρτα κύρους. Από το μοναδικό της φινίρισμα μέχρι το εντυπωσιακό εύρος υπηρεσιών για τον κάτοχο της, και σε συνδυασμό με την σφραγίδα της Mastercard για αποδοχή της κάρτας διεθνώς, γίνεται ένα συναρπαστικό προϊόν για όλους τους τακτικούς ταξιδιώτες στο εξωτερικό.”

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ REVOLUT

Η Revolut ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2015 με μια γενναία αποστολή: να φέρει τα πάνω κάτω στον τραπεζικό τομέα. Οι χρήστες της Revolut μπορούν να δημιουργήσουν μέσω του app έναν τρεχούμενο λογαριασμό σε 60 δευτερόλεπτα, να κάνουν αγορές χωρίς χρεώσεις σε πάνω από 150 νομίσματα, να κάνουν δωρεάν μετατροπή συναλλάγματος σε 25 νομίσματα μέσω του app και να στέλνουν δωρεάν χρήματα εντός και εκτός χώρας λαμβάνοντας πάντα την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία.

 

Από τον Ιούλιο του 2015, η Revolut με βάση το Λονδίνο, έχει εγγράψει πάνω 2.5 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη, έχει επεξεργαστεί περισσότερες από 150 εκατομμύρια συναλλαγές που ξεπερνούν τα $22 δις σε συνολική αξία. Η Revolut έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους $336 εκατομμυρίων από γνωστά επενδυτικά σχήματα όπως DST Global, Index Ventures, Balderton Capital και Ribbit Capital.

 

Leave a Reply