Το ΤhinkBiz φέρνει τη δική του Ακαδημία Επιχειρηματικότητας!


by

 

Είσαι άτομο που ζει για να μαθαίνει και να αναπτύσσεται συνεχώς; Θα ήθελες ένα ολοκληρωμένο και διαδραστικό training γύρω από την επιχειρηματικότητα;

Tότε το ThinkBiz Academy είναι αυτό που ψάχνεις!

Τι είναι;

To ThinkBiz Academy είναι ένα 2ήμερο πολυσυνέδριο με στόχο την γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση των νέων με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών, θα βρεθείς μαζί με πετυχημένους επιχειρηματίες και startupers και θα ακούσεις για το δικό τους ξεκίνημα, τις δικές τους δυσκολίες και αποτυχίες αλλά και πως τελικά έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Παράλληλα μπορείς να συμμετέχεις σε διαδραστικά workshops με real case studies και βιωματικές ασκήσεις από έμπειρους trainers.

Δεν σταματάμε όμως εκεί! Στόχος μας  είναι η επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη μέσα από μια διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία , για αυτό σε περιμένουν και διάφορα happenings και παιχνίδια με πολλά δώρα.

 

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;

Το ΤhinkBiz Academy  απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τους νέους ανθρώπους απο 18- 30 ετών που  θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων και έχουν νέες και φρέσκιες ιδέες για το μέλλον.

Σε περιμένουμε την Παρασκευή 12/05 και το Σάββατο 13/05 στο ThinkBiz Academy , το οποίο διοργανώνεται για 1η φορά από το ThinkBiz στο χώρο του Deree – The American College of Greece και ώρες 10.00 – 18.00, για να μάθεις από το μηδέν τα πάντα για την επιχειρηματικότητα και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον κόσμο των επιχειρήσεων!

 

Τα πάντα γύρω μας εξελίσσονται.. Εσυ?

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ

 

Leave a Reply