Rantevu: Το Dating App που έλειπε από την Ελληνική αγορά


by

Την εμφάνιση του έκανε σιωπηλά το πρώτο Ελληνικό dating app. Το Rantevu φαίνεται να βρίσκει ένα κενό στην αγορά των εφαρμογών για γνωριμίες και εκμεταλλεύεται τον γρήγορο και εύκολο τρόπο να κάνει κανείς chat με ασφάλεια από το κινητό σου τηλέφωνο. Δοκιμάσαμε να κάνουμε εγγραφή (πήρε μόλις 1 λεπτό) και αμέσως είδαμε εκατοντάδες προφίλ από γυναίκες και άντρες που αναζητούν νέες γνωριμίες. Μέσω του Rantevu μπορείς να ξεκινήσεις κουβεντούλα μόνο με όσους χρήστες σου έκαναν Like. Το chat ανοίγει μόνο όταν γίνει αυτό το μαγικό ταίριασμα, γεγονός που απομακρύνει το σπαμάρισμα και τους … ανεπιθύμητους 😉

Κατεβάστε το από το App Store ή το Google Play και ξεκινήστε την αναζήτηση! Απ’ ότι είδαμε, οι περισσότεροι χρήστες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η μισή Ελλάδα ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα. Εντοπίσαμε όμως και χρήστες από Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, έως και Λονδίνο! Από ηλικίες βλέπεις όλο το φάσμα και όχι δεν είδαμε τίποτα περίεργα. Φυσιολογικοί άνθρωποι που ψάχνουν να κάνουν νέες γνωριμίες και πολύ καλά κάνουν. Άλλωστε το on-line dating έχει από καιρό απομυθοποιηθεί και πλέον είναι ένας εντελώς αποδεκτός τρόπος να γνωρίζεις αξιόλογα άτομα και να κάνεις νέους φίλους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε ώριμες αγορές όπως η Αμερική ή η Αγγλία, αντίστοιχες υπηρεσίες είναι πάρα πολύ δημοφιλείς και έχουν φανατικούς χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Γιατί όχι κι εδώ;

rantevu mobile app ios android

Top 7 Συμβουλές για Καλύτερο On-line Dating στο Rantevu

  1. Να είσαι ο εαυτό σου: δεν χρειάζεται υπερβολές ούτε μεγάλες δηλώσεις, και φυσικά πάντα με ειλικρίνεια γιατί τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια!
  2. Ανέβασε μια πρόσφατη φωτογραφία σου που να δείχνει καλά το πρόσωπο σου: αν βάλεις κάτι άλλο πολύ απλά δεν θα μαζέψεις και τόσα πολλά like. Είπαμε, να είσαι ο εαυτός σου, και σε όποιον αρέσει!
  3. Γράψε μερικά πράγματα για σένα: τα πιο ολοκληρωμένα προφίλ έχουν συνήθως και τα περισσότερα Like. Όπως ακριβώς το LinkedIn σου λέει συνέχεια να συμπληρώσεις με περισσότερες δεξιότητες κτλ το επαγγελματικό σου προφίλ, έτσι και το Rantevu θα σου δώσει περισσότερες γνωριμίες αν περιγράψεις με δυο λόγια τον εαυτό σου.
  4. Μην είσαι ντροπαλός: ταίριαξες με κάποιον; μη ντρέπεσαι, έχεις ήδη έναν θαυμαστή, ξεκίνα την κουβεντούλα έχοντας κατά νου ότι η έλξη είναι αμοιβαία, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις το βήμα.
  5. Μην είσαι βιαστικός: δεν χρειάζεται να στείλεις στο 2ο μήνυμα το τηλέφωνο σου ή το Facebook προφίλ σου. Κράτα τα για αργότερα, όταν η συζήτηση πάει καλά και νιώθεις πιο άνετος να δώσεις κάτι πιο προσωπικό στοιχείο επικοινωνίας.
  6. Ανέβασε περισσότερες από μια φωτογραφίες: διάλεξες την καλύτερη που είχες για profile picture και καλά έκανες, αυτή είναι που θα βλέπουν όλοι στην κεντρική σελίδα του app. Αλλά αν θέλουν να δουν περισσότερες, ενδεχομένως να τους ιντριγκάρει περισσότερο η προσωπικότητα σου αν σε δουν να κάνεις σκι ή σε ένα ωραίο μέρος στο εξωτερικό, δείγμα ότι σου αρέσουν τα ταξίδια (σε ποιον δεν αρέσουν;)
  7. Να είσαι απλός και προσιτός: σπάσε τον πάγο με ένα απλό γεια! και όχι απαραίτητα με ατάκες που θυμίζουν την δεκαετία του 80! Έχεις ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον του άλλου αφού έχετε κάνει και οι 2 like, άρα δεν χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια να πεις μια εξυπνάδα που μπορεί να μην φανεί και τόσο αστεία από την άλλη πλευρά.

rantevu mobile app ios android

Αυτά τα λίγα από εμάς, σας αφήνουμε να δοκιμάσετε την εφαρμογή και μόνοι σας και ευχόμαστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ότι κι αν είναι αυτό!

Leave a Reply