Ο CEO & Co-Founder της Upstream αναλύει πώς ανέπτυξε την εταιρία σε 43 χώρες, ξεπερνώντας τα $250 εκατ. τζίρο!


by

Τρίτη 15 Μαρτίου 2015, 6μμ στο INNOVATHENS

Με τον Μάρκο Βερέμη (Upstream Co-Founder & CEO)

Κρατήσεις Θέσεων

Η Upstream δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες mobile commerce εταιρείες στον κόσμο, με πρόσβαση σε 1.2 δις καταναλωτές σε 43 χώρες της Λατινικής Αμερικής, Αφρικής, Ασίας και Ανατολικής Ευρώπης. Το 2015, η τεχνολογική πλατφόρμα της Upstream διαχειρίστηκε αγορές ψηφιακών υπηρεσιών μέσω κινητών συσκευών αξίας άνω των $250 εκατομμυρίων. Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, ο Μάρκος Βερέμης, CEO & Co-Founder της Upstream εξηγεί πώς κατάφερε να αναπτύξει δυναμικά την εταιρεία που ίδρυσε και να κατακτήσει την αγορά. Για πολλούς νέους επιχειρηματίες, αποτελεί σταθερή πηγή έμπνευσης, καθώς συνεχίζει να ηγείται ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα εξαγωγής Ελληνικής τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

startup grind upstream

Πριν την ίδρυση της Upstream, ο Μάρκος εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες Grey Advertising, McCann-Ericsson και  DDB αναπτύσσοντας την διεθνή στρατηγική επικοινωνίας εταιρειών όπως οι Nestlé, Coca-Cola, Sony, και Smithkline Beecham. Παράλληλα, είναι ενεργός angel investor σε τεχνολογικές εταιρίες και μέλος του Δ.Σ. της Persado, μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας δημιουργίας γλώσσας μάρκετινγκ με κύριο επενδυτή την αμερικάνικη Bain Capital Bentures, και της Workable, μιας πρωτοποριακή τεχνολογικής εταιρίας στο χώρου του recruitment και του HR, με επενδυτή την αμερικάνικη Greylock Partners. Ο Μάρκος είναι ο κύριος επενδυτής και σύμβουλος στην Intellibox, μια εταιρεία ανακύκλωσης τεχνολογικών συσκευών.

 

Είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund, συμμετείχε στην ίδρυση του Συλλόγου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) ως Αντιπροέδρος και βραβεύθηκε ως Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς από την Ernst & Young (EY) για το 2014. Είναι κάτοχος του τίτλου Β.Α Διεθνών και Πολιτικών Σπουδών από το πανεπιστήμιο Warwick και του τίτλου MPhil Ευρωπαϊκών Σπουδών από την Οξφόρδη.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

startup grind event

 

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-marco-veremis-upstream

 

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Μάρκο Βερέμη (Upstream Founder & CEO)

20:00 – Networking

 

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

startup grind event

Leave a Reply