Skroutz + Jamjar = LFE


by

H δημοφιλής μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων Skroutz.gr επενδύει για πρώτη φορά σε ελληνική startup, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο jamjar το πρώτο ελληνικό online department store αφιερωμένo στην crème de la creme των ελληνικών handmade προϊόντων. Δείτε το “έκακτο δελτίο ειδήσεων” που έβγαλε το jamjar για να καλύψει το μεγάλο αυτό γεγονός συνδυάζοντας με δημιουργικό τρόπο το καπέλο – σήμα κατατεθέν του skroutz!

To video για την επένδυση του Skroutz στο Jamjar

Με λίγα λόγια, το jamjar μεγαλώνει και βαδίζει ολοταχώς, ώστε να πραγματώσει το όραμά των 2 founders: να γίνει η μεγαλύτερη κοινότητα των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η πλατφόρμα μας θα ανασχεδιαστεί και θα αξιοποιηθούν με τον πιο παραγωγικό τρόπο νέες τεχνολογίες και digital εργαλεία του Skroutz, ώστε αφενός οι δημιουργοί, αφετέρου οι επισκέπτες του jamjar ν‘ απολαμβάνουν μία απολαυστική εμπειρία κατά την περιήγησή τους στον πλήρως ανανεωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό fashion προορισμό του jamjar. Παράλληλα, το online store θα εμπλουτιστεί με νέες κατηγορίες προϊόντων, ώστε ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να ανακαλύψει το δικό του λαχταριστό χειροποίητο θησαυρό.

Μέχρι σήμερα το jamjar έχει συγκεντρώσει μια συνεχώς αυξανόμενη κοινότητα από 154 Έλληνες δημιουργούς που εμπιστεύονται καθημερινά τον κόπο και την έμπνευση τους στην πλατφόρμα.

Οι δηλώσεις των Founders για την επένδυση του Skroutz στο Jamjar

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, CEO και coFounder του Skroutz δήλωσε: «Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και η τεχνολογία αιχμής βρίσκονται στο DNA μας και πάντα αναζητάμε το καινοτόμο και το διαφορετικό, προκειμένου να διατηρήσουμε την πρωτοπορία μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αγοράς. Στο jamjar αναγνωρίσαμε αυτή τη διαφορετικότητα και προχωρήσαμε σε αυτήν την επένδυση, διότι πιστεύουμε πως αυτές οι πρωτοβουλίες συμβάλλουν στο να εξελιχθεί και να πάει μπροστά το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Η συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και υποστήριξης με την ομάδα του jamjar θα είναι συνεχής, και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την εμπιστοσύνη του online αγοραστικού κοινού».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Γιώργου Χατζηγεωργίου στο 2ο Startup Grind Athens τον Νοέμβριο του 2014 στο κατάμεστο InnovAthens, όπου ανακοίνωσε για πρώτη φορά και σε αποκλειστικότητα την επέκταση του Skroutz στην Αγγλία χρησιμοποιώντας την διεύθυνση Scrooge.co.uk

Η Εύα Επιτροπάκη, συνιδρύτρια του jamjar.gr δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και ιδιαιτέρως περήφανοι που μία από τις κορυφαίες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του διαδικτύου, η Skroutz A.E., πιστεύει και επενδύει στο jamjar.gr. Θεωρούμε πως η ένταξη της Skroutz Α.Ε. στους βασικούς μετόχους του jamjar θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πλατφόρμας, όχι μόνο δεδομένης της κορυφαίας στην αγορά τεχνογνωσίας της εταιρείας, αλλά και στις κοινές αξίες τις οποίες μοιραζόμαστε. Πιστεύουμε στην εργατικότητα, την επιμονή και την ισχυρή θέληση και έχουμε ως επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας την απόλυτη ικανοποίηση των χρηστών. Με αυτές τις αρχές, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, με σκοπό οι πιο ταλαντούχοι Έλληνες ανεξάρτητοι χειροτέχνες να βρίσκουν διέξοδο και να έχουν το δικό τους σύμμαχο στην προσπάθεια προώθησης της δουλειάς τους στο ευρύτερο κοινό, νόμιμα και με ασφάλεια. Παράλληλα, όραμά μας είναι το jamjar να γίνει ένας online παράδεισος όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να βρει συγκεντρωμένα, επιλεγμένα μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα, τα οποία θα μπορεί να κάνει εύκολα δικά του, αναδεικνύοντας, έτσι, με τον πιο δημιουργικό τρόπο το προσωπικό του στυλ».logo 2

Welcome jamjar by skroutz!

Leave a Reply