Startup Grind Athens Vol.2 με τον CEO & Co-Founder του Skroutz


by

Startup Grind Athens Skroutz

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, 6μμ στο InnovAthens

Επίσημος καλεσμένος ο Γιώργος Χατζηγεωργίου

(CEO & co-Founder Skroutz Α.Ε.)

Παρακολούθηση Μόνο με Προκράτηση Θέσης

Μετά από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Startup Grind στην Αθήνα, ο νέος θεσμός των startups στην πόλη συνεχίζει δυναμικά με το δεύτερο event του. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο χώρος του InnovAthens και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού. Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 στο Sillicon Valley της California και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 100 πόλεις σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs εγκαθιστά πλέον και στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

innovathens

Η δεύτερη εκδήλωση του Startup Grind Athens θα γίνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – InnovAthens. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Στις 7 υποδεχόμαστε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, CEO & co-Founder του Skroutz.

George Chatzigeorgiou Skroutz S.A. CEO C - smallΟ Γιώργος γεννήθηκε το 1976 και είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας και ξεκίνησε την πρώτη έκδοση του www.skroutz.gr ως hobby project το 2004. Σε συνεργασία με τον Βασίλη Δήμο ίδρυσαν την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών Forty Two, η οποία υπήρξε αρωγός για την τεχνική/προγραμματιστική συντήρηση και εξέλιξη της μηχανής του Skroutz.

Το πάθος του Γιώργου για την καινοτομία και τον προγραμματισμό, οδήγησε στην εξέλιξη της Skroutz A.E. σε μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, η οποία απασχολεί 70 υπαλλήλους, ενώ από τον Απρίλιο του 2013, δραστηριοποιείται και στην Τουρκία με το Alve.com, την αντίστοιχη πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών στη γείτονα.

Σήμερα, παράλληλα με το ρόλο του ως CEO του Skroutz, είναι ένας από τους πιο δραστήριους προγραμματιστές και υπεύθυνος για τη ραχοκοκαλιά της ιστοσελίδας. Λατρεύει τη συμμετρία, τις μεγάλες οθόνες, το πρωινό ξύπνημα (!), το καλό φαΐ και τους δύο γιούς του, τον Φοίβο και τον Απόλλωνα

Ο Γιώργος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Δημήτρη Λιτσικάκη, Chapter Director του Startup Grind Athens, σε μια διαδικασία που ονομάζεται fireside chat. Το κοινό θα έχει και αυτό την ευκαιρία να συμμετέχει στην συζήτηση με ερωτήσεις στο τέλος της συνέντευξης. Θα ακολουθήσει δημιουργικό networking όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με επενδυτές, VC’s, founders, επιχειρηματίες, developers και designersΤέλος, η GloVo θα υποστηρίξει την εκδήλωση παρέχοντας την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.

Το Startup Grind Athens θα βοηθήσει την εξέλιξη του οικοσυστήματος των startups κάνοντας πράξη τις αξίες που έχει σε παγκόσμιο επίπεδο: είμαστε εκεί για να κάνουμε φίλους, όχι απλά νέες επαφές. Έλα για να δόσεις, όχι για να πάρεις. Βοηθάμε πρώτα τους άλλους πριν βοηθήσουμε τους εαυτούς μας. 

Startup  Grind Values

Αυτές οι ριζοσπαστικές ιδέες είναι ικανές να αλλάξουν το οικοσύστημα των startups στην Ελλάδα, φέρνοντας μια φρέσκια πνοή και θέτοντας το πνεύμα της συνεργατικότητας ψηλά στην agenda. Αυτός άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος που ένα οικοσύστημα νέων επιχειρήσεων μπορεί να πετύχει. Το Startup Grind βοηθάει έμπρακτα τους founders, τους επιχειρηματίες και τις startups να πετύχουν, κάνοντας το ταξίδι προς την επιτυχία λιγότερο μοναχικό και την εμπειρία πιο συναρπαστική και πραγματικά αξέχαστη.

Event Info

Ημερομηνία: Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Χώρος: InnovAthens

Διεύθυνση: Τεχνόπολις, Γκάζι (Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα)

Τηλ: 210 3475518

Κρατήσεις θέσεων: http://www.eventbrite.com/e/startup-grind-athens-hosts-george-chatzigeorgiou-skroutz-tickets-13615998819 (Προσοχή! Απαιτείται online registration για την συμμετοχή στην εκδήλωση – κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε σήμερα μια από τις 120 θέσεις στο InnovAthens)

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Χάρη Καρώνης (Viva!)

20:00 – Networking 

Global Partners

Google for Entrepreneurs

Local Partners

HAMACInnovAthensGloVo

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

Startup Grind Athens

Leave a Reply