To Pockee κάνει Launch με Bonus Εγγραφής 3€ 1


by

H νέα εφαρμογή Pockee αναγνωρίζει ότι τα ψώνια στο super market είναι μέρος της καθημερινότητας όλων. Γι’ αυτό φρόντισε να εξασφαλίσει ελκυστικά κουπόνια για προϊόντα super market, ώστε εσύ να μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προϊόντα, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά, αποκλειστικά από το κινητό σου.

Tο Pockee βγαίνει από το private beta και είναι πλέον διαθέσιμο για όλους σε Android & iPhone.

Κατέβασέ το ΤΩΡΑ και κέρδισε 3€ bonus εγγραφής με το καλημέρα! Τα 3€ πιστώνονται αυτόματα στον κουμπαρά σου, στις Εκκρεμείς Εκπτώσεις, με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου και θα σου αποδοθούν μετά την πρώτη εξαργύρωση κουπονιών Pockee.

pockee

Η ιδέα πίσω από το Pockee

Η τεχνολογία των smartphones έχει κάνει αρκετά “χιλιόμετρα”, παρ’ όλα αυτά οποιοσδήποτε ψωνίζει σε super market και αναζητά κουπόνια και προσφορές διαπιστώνει ότι πολύ λίγα πράγματα μπορεί να κάνει με την κατά τα άλλα τόσο “έξυπνη” συσκευή του.

Μπορεί για παράδειγμα να προγραμματίσει το κλιματιστικό ή την καφετιέρα να ανοίξει λίγο πριν φτάσει στο σπίτι, αλλά δεν μπορεί να λάβει και να εξαργυρώσει μια εκπτωτική προσφορά για super market αποκλειστικά από το κινητό του.

Οι δυνατότητες που έχει περιορίζονται στην ενημέρωση για ύπαρξη προσφορών μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών. Την κρίσιμη όμως στιγμή που πρέπει να ληφθεί η έκπτωση, πάντα θα πρέπει να προσκομίσει είτε κάποια κάρτα είτε κάποιο χάρτινο εκπτωτικό κουπόνι.

Η ιδέα πίσω από το Pockee είναι να δώσει την ευκαιρία στους χρήστες να κάνουν έξυπνη οικονομία, απευθείας από το κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται να ασχολούνται ή να κουβαλάνε μαζί τους οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Το “αγαπημένο” σας smartphone αρκεί και περισσεύει.

pockee mobile app e-vouchers

Η ομάδα του Pockee

Ζήσης Τσαϊρέλης: Με σημαντική εμπειρία στον χώρο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και μετά από αρκετά χρόνια στην Procter & Gamble, αποφάσισε να δημιουργήσει το Pockee, προσφέροντας στα brands και τα super markets έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο προώθησης και παροχής εκπτωτικών κουπονιών, και στους καταναλωτές σημαντικά οφέλη εκπτώσεων για το σύνολο των αγαπημένων τους προϊόντων.

Αντώνης Μυλωνάς: Ο Αντώνης ηγείται του τεχνικού τμήματος του Pockee, φροντίζοντας οι χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλή εμπειρία εξαργύρωσης κουπονιών μέσα από το κινητό τους. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως επικεφαλής πληροφορικής τόσο στην Texan Recycling όσο και στην Computax ΑΕ.

Κώστας Ντούβρας: Επίσης προερχόμενος από την Procter & Gamble, ηγείται της προσπάθειας ανάπτυξης του δικτύου των συνεργατών του Pockee. Ο Κώστας διαθέτει σημαντική εμπειρία τόσο γύρω από τα brands ευρείας κατανάλωσης όσο και γύρω από το σύγχρονο λιανεμπόριο, αφού έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ομίλους super markets της χώρας.

Μαρία Δρίνια: Με πλούσια εμπειρία στην συμβουλευτική πληροφορικής και την ανάλυση δεδομένων, η Μαρία αναλαμβάνει όλη την διαδικασία επικοινωνίας μεταξύ brands, supermarkets και της πλατφόρμας του Pockee, έτσι ώστε οι καμπάνιες κουπονιών για τα brands να εκτελούνται άμεσα και η εμπειρία της εξαργύρωσης ενός κουπονιού από τους καταναλωτές μέσα στα super markets να είναι γρήγορη και ανεμπόδιστη.

pockee team

Πώς λειτουργεί το Pockee;

  1. Επισκέπτεσαι το super market, κάνεις check in και βλέπεις τα διαθέσιμα κουπόνια
  2. Εξαργυρώνεις σκανάροντας τα προϊόντα που αγοράζεις και κάνεις check out εισάγοντας τα στοιχεία της απόδειξης που θα σου ζητηθούν
  3. Σε 7 ημέρες το αργότερο, η αξία των κουπονιών κατατίθεται στον τραπεζικό σου λογαριασμό

One comment on “To Pockee κάνει Launch με Bonus Εγγραφής 3€

  1. Pingback: Το Pockee θέλει να εξελίξει τα εκπτωτικά κουπόνια των supermarket - Feedo.gr | Όλες οι ειδήσεις εδώ!

Leave a Reply