3ο TEDxKalamata 2014: 7 Ιουνίου με θέμα «Όρια»


by

Το τρίτο TEDxKalamata 2014, με τον τίτλο «limits» (όρια), θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου, στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η διοργάνωση του 2013 υπήρξε το πρώτο TEDx στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο, γεγονός που συνέβαλε στο να διακριθεί στην παγκόσμια λίστα των must seen to believe events από το TED ανάμεσα στα 5.000 που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

tedxkalamata 2014

Με φετινή θεματική τα Όρια, θα ακουστούν προσωπικές εμπειρίες και ιστορίες ανθρώπων που παρά τις φαινομενικά «δεδομένες δυνατότητες» τους, κατόρθωσαν να αλλάξουν τον κόσμο, μετατοπίζοντας τόσο τα όρια τα δικά τους όσο και της παγκόσμιας κοινωνίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Tedx.com οι διοργανωτές του φετινού TEDxKalamata 2014 θα είναι από Ελληνικής πλευράς ο Σπύρος Ζερβάς και ο Παναγιώτης Καραμπίνης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

TEDxKalamata 2014: “limits” – Promo Video

Δείτε το πολύ λιτό αλλά συνάμα όμορφο promo video που έφτιαξαν οι διοργανωτές του TEDxKalamata 2014 σε συνεργασία με την Holy για την προώθηση του event:

To TEDxKalamata 2014 στα Social Media

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα του TedxKalamata 2014 στο Facebook ή ακολουθήστε το Twitter Account του @TedxKalamata 2014 και μείνετε συντονισμένοι μέχρι τις 7 Ιουνίου όπου θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο event στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Leave a Reply