Εσύ ακόμα πληρώνεις το Taxibeat σου με μετρητά;


by

Πλέον, μπορείς να καταχωρείς την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα στον Taxibeat λογαριασμό σου και το δρομολόγιο θα πληρώνεται αυτόματα αμέσως μετά το τέλος του. Απλά αποχαιρετάς τον οδηγό, χωρίς να πληρώσεις και χωρίς να ψάχνεις για ψιλά. Όλα γίνονται σε 3 απλά βήματα! Θα πας στο μενού της εφαρμογής, θα επιλέξεις την “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα” και θα συμπληρώσεις τα απαραίτητα πεδία.

taxibeat-v6

Έκδοση 6.0: «Το τέλος των μετρητών»

Έχοντας κατεβάσει και ανοίξει τη νέα έκδοση Taxibeat (6.0) η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ότι μπορείτε να καταχωρήσετε την πιστωτική σας κάρτα – αν θέλετε το κάνετε αμέσως ή το αφήνετε για αργότερα. Όταν το κάνετε θα δείτε πεδία με τα βασικά στοιχεία καταχώρησης πιστωτικής κάρτας: αριθμός, ημερομηνία λήξης και κωδικός ασφαλείας. Ίσως λέω το αυτονόητο, αλλά οφείλω να το πω: τα στοιχεία της κάρτας σας είναι απόλυτα ασφαλή. Γίνονται encrypted κατά την εισαγωγή τους, αποστέλλονται και φυλάσσονται στην εταιρεία που κάνει την επεξεργασία των συναλλαγών, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες στον κόσμο. Εκτός των τελευταίων 4 ψηφίων του αριθμού της κάρτας και της ημερομηνίας λήξης, το TaxiBeat δεν τηρεί άλλα στοιχεία της κάρτας σας στους servers του.

Από τη στιγμή που έχετε καταχωρήσει την κάρτα σας μπορείτε να της δώσετε μια ονομασία (π.χ. «Προσωπική»), και μετά να προσθέσετε μια δεύτερη (ή και τρίτη) δίνοντας της ένα ξεχωριστό όνομα (πχ. business). Αν έχετε ενεργοποιημένο το κουμπί «Ενεργή» σημαίνει ότι κάθε φορά που καλείτε το Taxibeat σας, ο οδηγός θα ξέρει εκ των προτέρων ότι δεν θα σας ζητήσει λεφτά. Αν θέλετε να πληρώσετε μετρητοίς, θα πρέπει πρώτα ΠΡΙΝ καλέσετε τον οδηγό σας, να πάτε στην ίδια περιοχή ρυθμίσεων («Πιστωτικές») και να απενεργοποιήσετε το ίδιο κουμπί. Στην ίδια οθόνη («Πιστωτικές») μπορείτε αν θέλετε να δηλώσετε ένα προεπιλεγμένο φιλοδώρημα («Tip») στον οδηγό σας. Αν πατήσετε πάνω σε μια οποιαδήποτε επιλογή, εκτός από το 0%, τότε κάθε φορά στην τιμή του ταξίμετρου θα προστίθεται το αντίστοιχο ποσοστό (π.χ. 5%, 10% κλπ) και το σύνολο θα χρεώνεται στην πιστωτική σας κάρτα. Ο οδηγός που καλείτε γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα λάβει φιλοδώρημα στο τέλος της διαδρομής.

Η διαδικασία κλήσης ενός οδηγού και της διαδρομής σας παραμένει πάντα η ίδια. Στο τέλος της διαδρομής ο οδηγός σας θα καταχωρήσει στο κινητό του το ποσό του ταξίμετρου και αυτό θα εμφανιστεί στο κινητό σας όπως και τώρα. Μπορείτε αν θέλετε να μείνετε στο ταξί περιμένοντας να δείτε αν χρέωσε στην κάρτα σας το σωστό ποσό,ή απλά να φύγετε: οι οδηγοί του Taxibeat έχουν χτίσει μαζί σας μια τέτοια σχέση εμπιστοσύνης, που μετά τις πρώτες διαδρομές θα ξέρετε ότι μπορείτε να συνεχίζετε να τους εμπιστεύεστε. Σε κάθε περίπτωση, το Taxibeat θα φροντίσει να μην έχετε κανένα πρόβλημα με τη συναλλαγή σας, ακόμα και αν συμβεί το παραμικρό.

Leave a Reply