Bsmark – To πρώτο Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο στην Ελλάδα


by

To Bsmark (Business Social Network) είναι το πρώτο Επαγγελματικό Κοινωνικό στην Ελλάδα, απολύτως ασφαλές, εξ ολοκλήρου δωρεάν και πληρέστατο σε όλες του τις λειτουργίες. Το Bsmark αποτελεί από μόνο του μια επαγγελματική ευκαιρία. Άνθρωποι από κάθε σημείο του πλανήτη , έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν online για να μοιραστούν μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ότι έχει να κάνει με το επάγγελμά τους και την επιχειρηματικότητα, να αναζητήσουν αλλά και να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας επαγγελματικό περιεχόμενο.

Ας δούμε λοιπόν τους λόγους για να επιλέξετε το Bsmark ως το δικό σας Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο:

 • Δημιούργησε το επαγγελματικό σου προφίλ
  Δημιούργησε online το δικό σου επαγγελματικό προφίλ και μοιράσου αυτό το προφίλ με όλους τους χρήστες μέσω μιας μοναδικής διεύθυνσης (Url) της δικής σου επιλογής. Δημιούργησε το online βιογραφικό σου χρησιμοποιώντας τα απλά εργαλεία μας. Κάνε γνωστά τα προσόντα σου… Πρόβαλε τον εαυτό σου και απόλαυσε τα αποτελέσματα!
 • Δημιούργησε το δικό σου επαγγελματικό δίκτυο
  Προσκάλεσε επαφές και συνδέσου μαζί τους. Διερεύνησε τα προφίλ τους. Δημιούργησε το δικό σου Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο και γνώρισε ανθρώπους που ποτέ δε φανταζόσουν ότι υπάρχουν! Απαλλάξου από την επαγγελματική σου εσωστρέφεια!
 • Μοιράσου!
  Μοιράσου φωτογραφίες, βίντεο, εκδηλώσεις, τους αγαπημένους σου συνδέσμους… Κοινοποίησε τα ενδιαφέροντά σου, διέδωσε τον εαυτό σου σε μια μεγάλη παγκόσμια κοινότητα. Ρύθμισε τι θα εμφανίζεται σε ποιους και πότε. Έλεγξε απόλυτα την ασφάλεια των δεδομένων σου. Το μόνο το οποίο είναι ανεξέλεγκτο , είναι η επιτυχία της προβολής σου!
 • Κάνε και δέξου συστάσεις
  Δοκίμασε το εξαιρετικό εργαλείο μας για συστάσεις. Κάνε συστάσεις και δέξου από άλλα μέλη (εμείς τα ονομάζουμε “markers”) της κοινότητας. Διαχειρίσου τις συστάσεις που έχεις στείλει και έχεις δεχτεί και αιτήσου καινούριες από τις επαφές σου. Δείξε την εκτίμησή σου στους άλλους και επέκτεινε το δίκτυό σου!
 • Γίνε σημαντικός, επισήμανε άλλους!
  Αυτό είναι και το νόημα της κοινωνικής δικτύωσης. Επισήμανε οτιδήποτε σου αρέσει, με το οποίο συμφωνείς, το οποίο δέχεσαι. Χαρακτήρισε ως ασήμαντο οτιδήποτε δε σου αρέσει, διαφωνείς ή απορρίπτεις. Επισήμανε ή σχολίασε περιεχόμενο όπως οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα blogs, τα σχόλια άλλων, οι συζητήσεις, οι ομάδες, οι εκδηλώσεις. Για αυτό λοιπόν γίνε σημαντικός και επισήμανε άλλους!

 • Δημιούργησε μια ομάδα, δήλωσε συμμετοχή σε ομάδες άλλων
  Ερεύνησε όλες τις ομάδες που έχουν δημιουργήσει άλλοι επαγγελματίες και δήλωσε συμμετοχή σε αυτές. Γνώρισε τα μέλη των ομάδων και πάρε μέρος στις συζητήσεις της ομάδας και τις εκδηλώσεις της. Δημιούργησε τη δική σου επαγγελματική ομάδα. Δημιούργησε συζητήσεις, και εκδηλώσεις για την ομάδα σου. Προσκάλεσε τις επαφές σου για να συμμετάσχουν. Πάρε μέρος στην επανάσταση της Επαγγελματικής Κοινωνικής Δικτύωσης!
 • Δημιούργησε τη δική σου ξεχωριστή εκδήλωση
  Δήλωσε συμμετοχή σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που έχουν δημιουργηθεί, δημιούργησε μια δική σου εκδήλωση και προσκάλεσε άλλους. Διαχειρίσου τις προσκλήσεις σου και τις πληροφορίες της εκδήλωσής σου. Χρησιμοποίησε το χρονολόγιο δραστηριοτήτων της εκδήλωσης για να μοιραστείς φωτογραφίες, βίντεο και απόψεις με τους προσκεκλημένους σου. Δήλωσε συμμετοχή στο μεγαλύτερο φετινό γεγονός της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας: Το δίκτυο της Bsmark!
 • Δημιούργησε το δικό σου Blog
  Σου αρέσει να αρθρογραφείς; Καλώς ήρθες λοιπόν, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.Ξεκίνησε τώρα λοιπόν το δικό σου blog και απόλαυσε ποιοτικές υπηρεσίες αρθρογραφίας με ποικίλα και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Εξελιγμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων, βαθμολόγηση, κοινοποιήσεις, ετικέτες, σχόλια, ομάδες blogs και blogs ομάδων, εγγραφές σε άρθρα, βιογραφικό αρθρογράφου, ιδιωτική αρθρογραφία, πανίσχυρα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης και εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που διαθέτουν οι υπηρεσίες blog που τις καθιστούν ιδανικές για την ανάπτυξη του δικού σας blog!

 • Φόρουμ ερωτήσεων και απαντήσεων
  Αντάλλαξε απόψεις με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, πάρε μέρος σε ιδιωτικές ή δημόσιες συζητήσεις, δημιούργησε τη δική σου συζήτηση, διαχειρίσου τις ερωτήσεις, τις απαντήσεις, τις ετικέτες και όλα αυτά με το ήδη υπάρχον προφίλ σου και με την εικόνα (avatar) που ήδη διαθέτεις. Εξελιγμένο σύστημα βαθμολόγησης των συζητήσεων για ανταμοιβή των πιο ενεργών μελών, εξελιγμένο σύστημα δημοσκοπήσεων, ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα… Μείνε ενημερωμένος χάρη στο λειτουργικό χρονολόγιο δραστηριοτήτων της συζήτησης. Απάντησε και ρώτα, αυτό είναι το νόημα της κοινωνικής δικτύωσης!
Δημιούργησε τις δικές σου ιστοσελίδες για την επιχείρησή σου χρησιμοποιώντας το δικό σου μοναδικό Url.
Σύρε και τοποθέτησε (drag & drop) όπου επιθυμείς κείμενα, φωτογραφίες και το λογότυπο της επιχείρησής σου , σχεδίασε με τρόπο απλό την εμφάνιση της δικής σου ιστοσελίδας, άλλαξε τα χρώματα και τη διάταξη, δημιούργησε άλμπουμ φωτογραφιών ή κατάλογο προϊόντων, ανέβασε βίντεο που αφορούν την επιχείρησή σου, βοήθησε τους πελάτες σου να σε βρουν στο χάρτη της Google, βαθμολόγησε και αξιολόγησε άλλες επιχειρήσεις και αξιολογήσου από τους πελάτες σου. Χρησιμοποίησε τον κατάλογο επιχειρήσεων για να αναζητήσεις την επιχείρηση που σε ενδιαφέρει από όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώσεις για τη δημιουργία των δικών σου ιστοσελίδων. Μπορείς πλέον να δημιουργήσεις εύκολα και εντελώς δωρεάν τις δικές σου με τη βοήθεια του Bsmark!

Καριέρα
20.000.000 άνεργοι μόνο στην Ευρώπη, κυρίως νέοι άνθρωποι. Έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε ο ένας τα προσόντα του άλλου, τις ικανότητές του, την επαγγελματική του υπόσταση. Έφτασε η στιγμή να συμμετάσχουν όλοι στην ενότητα «Καριέρα» του Bsmark, την πιο ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα για ζήτηση και προσφορά εργασίας και υπηρεσιών. Δημιούργησε το δικό σου ξεχωριστό προφίλ που θα συνδεθεί με το βασικό σου προφίλ, είτε για να ζητήσεις εργασία ή υπηρεσίες είτε για να προσφέρεις σε άλλους. Κάνε αίτηση online σαν υποψήφιος σε κάποια αγγελία και ενσωμάτωσε χάρτη και ετικέτες στις αγγελίες που δημοσιεύεις. Χρησιμοποίησε το λειτουργικό φίλτρο αναζήτησης αγγελιών, δημιούργησε τις δικές σου ειδοποιήσεις για τις αποθηκευμένες σου αναζητήσεις, πραγματοποίησε εγγραφές σε αγγελίες, απόλαυσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε δίκτυο αγγελιών μοναδικά χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης!

Συνοπτικά To BSMARK

 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις αλλά με απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις ενότητες
 • Εντελώς δωρεάν, απολύτως απαραίτητο
 • Γίνε άμεσα μέλος του Bsmark χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς

Leave a Reply