Μάρκετινγκ και διαφήμιση στην εποχή των smart phones από την Warply


by

H Warply με την υποστήριξη του Microsoft Innovation Center διοργάνωσαν την εκδήλωση “Πώς να επιτύχετε στο μάρκετινγκ και την διαφήμιση στην εποχή των έξυπνων κινητών τηλεφώνων” στο Microsoft Innovation Center την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Καθώς η ανάγκη να επικοινωνούν τα brands και οι publishers με το κοινό τους με το κατάλληλο μήνυμα την κατάλληλη στιγμή γίνεται όλο και πιο καίρια, στελέχη από μεγάλα brands, media buying agencies και premium publishers στην Ελλάδα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή για να συζητήσουν πώς η σημαντική διείσδυση των smartphones στην Ελλάδα, καθώς και οι τεχνολογίες που αυτά υποστηρίζουν, έχουν δημιουργήσει ένα νέο μέσο προσέγγισης των καταναλωτών το οποίο διαφέρει σημαντικά και σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τα μέχρι τώρα μέσα διαφήμισης και μάρκετινγκ.

Στην εκδήλωση αυτή brands όπως Eurobank, Κωτσόβολος, Πρώτο Θέμα, 24 Media και ΣΚΑΙ παρουσίασαν το πώς έχουν προσαρμόσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ και διαφήμισης γύρω από τα smartphones, ενώ για το mobile medium και πώς μπορούν τα brands να το εκμεταλλευτούν μίλησαν η Warply, η First Data και η Microsoft.

 warply marketing event

Σχετικά με τη Warply

H Warply είναι μια νεοσύστατη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του mobile marketing, παρέχοντας μια πλατφόρμα mobile marketing as a service η οποία επιτρέπει σε εταιρείες και εκδότες να στέλνουν άμεσα προσωποποιημένες και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες στους πελάτες τους μέσα από push notifications.

Η Warply ανταποκρίνεται στην ανάγκη διαμόρφωσης άμεσων και αποτελεσματικών στρατηγικών επικοινωνίας στο κλάδο του mobile marketing. Βασίζεται στην ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς και επιτρέπει τη δημιουργία αμοιβαίας επικοινωνίας με τους πελάτες, τη στιγμή που είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αγορές.

 warply marketing event

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Warply μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Γιαννακέας Γιώργος, Marketing and Communications
Tel: +30 210 32 34 175
Mob: +30 6977460724

Leave a Reply