Συνάντηση Σαμαρά με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Πληροφορικής


by

Μετά την συνάντηση με εκπροσώπους των Ελληνικών startup, o πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επανήλθε στον χώρο των tech companies. Τη στήριξη του κλάδου των εταιριών πληροφορικής και επικοινωνίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, το προεδρείο του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, με το οποίο συναντήθηκε σήμερα, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ. Βολουδάκη.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τάσος Τσίκας, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να στηριχθεί το έργο αυτών των επιχειρήσεων ώστε να αναδειχτούν ως βασικός μοχλός ανάπτυξης καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, στις εταιρείες αυτές πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο άνθρωπος.

sepe

Aπό την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης τόνισε πως οι εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνίας κατάφεραν να σταθούν όρθιες μέσα στην κρίση και έκανε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, καθώς, όπως είπε, έχουν ξεκινήσει προσλήψεις στον συγκεκριμένο κλάδο. Δείτε εδώ όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στον χώρο των Tech Startups για τους λόγου το αληθές.

Τέλος, ο κ. Βολουδάκης, επισήμανε πως με τη συνεργασία των εταιρειών αυτών μπορεί να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού κράτους και να παταχθεί η γραφειοκρατία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Leave a Reply