Καινοτομία στην οργάνωση ιατρείου από την Doctoranytime


by

doctor-anytime-logo  To doctoranytime.gr εξελίσσεται συνεχώς για να καλύπτει συνολικότερα τις ανάγκες των συνεργατών ιατρών και ιατρείων! Για τον λόγο αυτό η ομάδα πίσω από την Ελληνική αυτή startup, εμπλούτισε τις υπηρεσίες που προσφέρει με μία καινοτομική πρόταση οργάνωσης ιατρείου, το λογισμικό Doctoranytime CRM System.

Η νέα υπηρεσία θα βοηθήσει τους ιατρούς να διαχειριστούν τα στοιχεία των ασθενών τους, τις πληροφορίες ραντεβού (ιστορικό επισκέψεων και γνωματεύσεις) καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένα reports της πορείας του ιατρείου. Το λογισμικό βοηθάει τους ιατρούς να τηρήσουν με οργανωμένο τρόπο όλα τα στοιχεία που αφορούν τους ασθενείς και τα ραντεβού τους.

Πιο συγκεκριμένα θα βοηθήσει ώστε:

•  να οργανώσετε με γρήγορο και εύκολο τρόπο τα ραντεβού σας και τους φακέλους ασθενών μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες και προαιρετικές υπενθυμίσεις των ραντεβού σας μέσω e-mail και SMS.

• να εισάγετε εύκολα λίστες φαρμάκων μέσα από καταλόγους του ΕΟΦ για εξοικονόμηση χρόνου και ευκολία ώστε να θυμάστε την συνταγογράφηση που έχετε εκτελέσει στα ραντεβού σας.

• να εξάγετε αποτελέσματα για την κίνηση του ιατρείου σας και τον τζίρο καθορισμένης χρονικής περιόδου.

Το λογισμικό Doctoranytime CRM system είναι ευέλικτο, δεν απαιτεί εγκατάσταση λογισμικού (web-based υπηρεσία) και μπορεί να προσαρμοστεί βάση των ιδιότυπων αναγκών σας. Τυχόν αλλαγές που επιθυμείτε γίνονται άμεσα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη τεχνικού.

doctor-anytime-screen

Θέλετε να το δοκιμάσετε; Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για δωρεάν demo εισάγωντας τα παρακάτω στοιχεία που εξασφάλισε το TechStart για εσάς:

e-mail: demo
Password: demo

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την ομάδα του Doctoranytime στο 215-5604667.

Leave a Reply